1. Etap Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Başkan Buran Müjdeyi Verdi; Bala’da Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü ve Bala Belediyesinin katkıları ile yürütülen çalışmalarda ilk etapta ilçe Merkezi Göztepe mahallesinde yaklaşık 20 dönüm alanda ilan edilen Kentsel Dönüşüm Alanına ait proje tamamlandı. Proje kapsamında hak sahipleri ile görüşmeler Bayram sonrasında başlayacak.

Başkanımız Ahmet Buran,

Kıymetli Hemşehrilerim,
Bismillah deyip sizlerin destekleri ile göreve geldiğimiz günden bugüne durmadan çalıştık. Gitmediğimiz kurum, hizmet almak için aşındırmadığımız kapı kalmadı. Şükürler olsun ki meyvelerini almaya başlıyoruz. İlçemize yeni bir çehre kazandıracak, sosyo-ekonomik değer katacak olan Kentsel dönüşüme başlıyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın himayesinde Altyapı Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğümüz ve Belediyemizin katkıları ile yürütülen çalışmalarda ilk etapta ilçe Merkezi Göztepe mahallesinde yaklaşık 20 dönüm alanda ilan edilen Kentsel Dönüşüm Alanına ait proje tamamlandı. Proje kapsamında farklı büyüklükte ve tipte daire, ticaret merkezi projelendirilip hak sahipleri ile bayramdan sonra görüşmelere başlanacaktır. Şimdiden ilçemize yeni bir başlangıç, değişim, katkı sağlayacak olan kentsel dönüşüm projemiz hepimize hayırlı uğurlu olsun.