8 Ağustosta Balâ Belediye Spor sezon açılışı yapılacak

Değerli Balâlı hemşerilerimiz ve kıymetli gençlerimiz, pandemi sürecinin yaşattığı duraksamadan sonra Bala Belediye Spor’umuz tekrar futbol sahalarına dönüyor. Balâ’mızın sporun her alanında öncü rolünü üstlenmesi, bunu da kendi evlatlarımızla kendi gençlerimiz ve çocuklarımızla başarma hedefimiz devam etmektedir. Kadrolarını tamamen Balâlı evlatlarımızın oluşturacağı takımlarımız Balâ için mücadele etmeye devam edeceklerdir.

Bu amaçla 8 Ağustos Cumartesi Günü saat: 16.00’da yapacağımız Bala Belediye Spor Futbol Takımı sezon açılışına tüm Balâlı hemşerilerimizi davet ediyoruz.

Sezon açılışı programı çerçevesinde bu sezon 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan Futbol A Takımımız için kendi evlatlarımız içerisinden futbolcu seçmeleri de yapılacaktır. 1. Amatör Küme’de mücadele edecek Futbol Takımımız içerisinde yer alabileceğini düşünen, futbol geçmişi olan olmayan 18-35 yaş arasındaki tüm isteklileri Bala Belediyesi Futbol Stadına bekliyoruz.

Tekrar tüm hemşerilerimizi, gençlerimizi ve futbolcu adaylarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, saygı ve selamlarımızı sunarız.

Bala Belediye Spor Kulübü
Yönetim Kurulu Adına