Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Buran'dan Açıklama

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Buran, ''Kıymetli hemşehrilerim,
Bilindiği üzere covit-19 salgını yayılmaya devam ediyor.Bu yayılmadan dolayı etkilenen belediye çalışanlarımızın da olduğunu üzülerek belirtmek istiyorum.Siz kıymetli hemşehrilerimin sağlığını düşünerek yoğunluğu azaltmak için Belediyemiz olarak yeni kararlar aldık.
02.09.2020 tarihi itibariyle Belediyemizde acil işleri olan vatandaşlarımız randevu alarak işlerini yaptırabilecekler.Çok acil olmayan işlerinizi pandemi döneminde ertelemenizi sizlerden rica ediyor,anlayışla karşılayacağınızı temenni ediyorum.
Bu süreçte Belediyemizde gelen vatandaşlarımızın sağlığı için ziyaretçi kabul etmeyeceğimizi, acil konularda aşağıda bildirdiğim iletişim numarasından randevu alarak işlerini takip edebileceklerini sizlere bildiriyorum.
Sizlerin sağlığını her şeyden önce düşündüğümüzü söyleyerek sizlerden bu konuda hassas olmanızı rica ediyor anlayışınız için teşekkür ediyorum.
Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.'' açıklamasında bulundu.

Acil işler için Randevu iletişim: