Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Buran'dan Kurban Bayramı Mesajı

Belediye Başkanımız sayın Ahmet Buran Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

"Kıymetli hemşehrilerim,
Bugün Arefe günü, hazırlıklarımızı tamamlayıp rabbimin izni ile yarın mübarek Kurban Bayramı'nı idrak edeceğiz. Bayramlar küskünlerin barıştığı,huzurun ve rahmetin bol bol hissedildiği, kardeşliğin doruğa çıktığı günlerdir. Uzaklardan hemşehrilerimiz geldi, mahallelerimiz ilçemiz şenlendi. Burdan hepsine hoş geldiniz diyorum.
Kıymetli Kardeşlerim,
Bayramı bayram sevinci ile yaşayabilmek, sağlıkla huzurla devam edebilmek için, covit-19 salgınına karşı rehavete kapılmadan, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyarak birbirimizi uyararak, fazla kalabalığa girmeyerek bayramımızı geçirelim.
Bu vesile ile mübarek Arefe Gününüzü tebrik ediyor, rabbimden sağlıklı,huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Allah c.c keseceğimiz kurbanlarımızı, yapacağımız dualarımızı kabul etsin."