Belediye Başkanımız sayın Ahmet Buran Sodes projesi kapsamında ilçemize kurulacak olan tekstil atölyesini yerinde inceledi

Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Buran, Kaymakamımız sayın Yusuf Turhan, ilçe Tarım Müdürümüz sayın Fırat Şeker, Afşar Balâ'm Kadın Kooperatifi Başkanı sayın Dr.Figen Ar, Afşarlılar Derneği Başkanı sayın Eray Küçük ile birlikte Sodes projesi kapsamında ilçemize kurulacak olan tekstil atölyesinin yapılmakta olan bakım onarım işlerini yerinde inceledi. Başkanımız Ahmet Buran, ''İlçemizde bayanlarımızın önünü açacak, istihdama dahil edilip sosyalleşmesi açısından çok önemli olan bu projenin hayata bir an önce geçmesi için tüm gücümüz ile çalışıyoruz.'' açıklamalarında bulundu.