Belediye Ekiplerimizce Sokak Hayvanları İçin Besleme Noktaları Kuruldu

BAŞKAN BURAN: MASUM CANLILARIMIZ İÇİN 9 BESLEME NOKTASI KURDUK

Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, ‘’İlçemizde sokak hayvanlarımızın yiyecek ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımıza hız kazandırarak ilk etapta 9 ayrı besleme noktasının kurulumunu gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde besleme noktalarımızın sayısını artırarak Rabbimin yarattığı masum canlılarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz’’ dedi.

BESLEME NOKTALARININ TAKİBİ DÜZENLİ OLARAK YAPILIYOR

Balâ Belediyesi veteriner hizmetleri birimi, Başkan Buran’ın talimatıyla yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için harekete geçti. İlçede 9 ayrı yere hayvan besleme noktası sabitleyen ekipler, bu noktaların düzenli olarak takibini de yapıyor.

“SOKAK HAYVANLARI BELEDİYEMİZİN HİMAYESİNDE”

Besleme noktalarına düzenli olarak yiyecek takviyesi yapıldığını söyleyen Başkan Ahmet Buran, “İlçemizde yaşayan her bir canlıya sahip çıkmak gibi bir sorumluluğumuz var. Rabbimin yarattığı her bir canlının yaşama hakkını korumak durumundayız. Sokak hayvanlarımız belediyemizin himayesinde emin ellerdedir.”