Duyuru

Kıymetli Balâ'lı hemşehrilerim,
Belediyemizce 5393 sayılı belediye kanununun 14/A maddesi uyarınca mahallelerimizde 3194 sayılı imar kanunu ve yönetmeliklerine uygun olarak imar çalışmaları başlatılmıştır.
İmar çalışmalarının tam anlamıyla devam edebilmesi ve ilgili kanun gereği mahallelerimizde nüfus artışının sağlanması gerekmektedir.Imar planlarını onaylayacak kurumlar mahallelerimizdeki mevcut nüfus yoğunluğuna göre imar sınırlarını belirlemekte ve onaylamaktadır.Nüfus yoğunluğunun az olduğu mahallelerimizde imar çalışması yapılacak alanlar maalesef daha kısıtlı olacaktır.imar planı neticesinde belediye adına oluşacak parseller de İKAMETGAH ADRESİ BALÂ ve MAHALLELERİ olan hemşehrilerimize ihale yolu ile verilecektir.Bu nedenle siz kıymetli hemşehrilerimin bu hizmetten yararlanması için adreslerinizi Bala ve mahallelerimize aldırıp gerekli başvurularınızı belediyemizin imar birimine yapmanız gerekmektedir.