İLÇEMİZE DOĞAL GAZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Balâ Belediye Başkanımız Ahmet Buran,  Balâ’ya doğalgaz bağlanması için ilk kazmayı atıp çalışmaları başlattı. Törene Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran ve Balâ Kaymakamı Yusuf Turhan, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve birim müdürleri katıldı.

’Verdiğimiz sözü yerine getirmekten mutluyuz’’

Başkan Buran,‘’Balâ’mızı doğalgaza kavuşturacağız dedik ve  bu çalışmaları yapmaya başladık. Bu pandemi sürecinde de  doğalgaz çalışmalarının temelini atmak, ilk kazıyı yapmak ayrıca bize mutluluk veriyor.’’ dedi.

Balâ bu kış doğalgaza  kavuşuyor

Belediye başkanımız sayın Ahmet Buran, ’’  İlçe merkezimizde çalışmaları iki ay içinde bitirmeyi planlıyorlar. Tam hattın çekilmesi de yaklaşık 4 aya bulacağını bildirdiler. Bir aksilik olmazsa bu kış vatandaşlarımız doğalgaza kavuşmuş olacak.’’ dedi.