Tüm Projeler

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

BALA BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNDEN  DUYURU

İlçemiz Kartaltepe mahallesi içerisinde bulunan Kapalı Pazar yeri ‘’ Pazar Yerleri Hakkında Yönetmelik’’ hükümlerine istinaden aşağıda işleyiş takvimine göre tahsis yoluyla dağıtılacaktır.

Müracatlar Bala belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bizzat yapılacak olup,internet üzerinden veya başka şekilde müracatlar kabul edilmeyecektir.

İstenen belgeler ve dilekçe örneği Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünden temin edilebilir.

İSTENEN BELGELER

1- Dilekçe

2- 3 adet fotoğraf

3- Sebze veya Meyve yada belediyece izin verilen diğer gıda veya ihtiyaç maddelerinin satışı ile iştigal etmek.

4- İlgili meslek odasına kayıt olmak.

5- Vergi mükellefi olmak.

6- Başvuru tarihinden önceki bir yıl içinde belediyece hakkında tahsis iptali/kira sözleşmesinin feshi kararı verilmemiş olmak.

7- Sebze ve meyve üreticisi olanlar;

a)-  Sebze ve meyve üreticisi olmak.

b)- Tarım ve Orman Bakanlığının bünyesinde tutulan sistemlere kayıt olmak.

c)- Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde tutulan ilgili kayıtlı olduğunu gösterir belge.

8-İlgili mevzuatla aranılan diğer şartlara sahip olmak.

Tahsis işlemi Şentepe Mahallesi Şehit Murat Yalçın Sokak No:1 Bala Belediye Başkanlığı Konferans salonunda yapılacaktır.

İlgililere duyurulur.